Nyheter

1. jan, 2019

Vi hoppas på valpar i mitten av februari, mer info kommer.

God fortsättning önskar vi er alla Cool

19. dec, 2017

Hoppsan, det är ett helt år sedan jag skrev något här. Snart är det jul igen och snart löper Pyssla som ska paras, troligen i januari. Då blir det valpar i mars. Mer nytt kommer när hon börjar löpa. Snart fyller sista kullen hela 2 år, 26 december. Här har vi mycket snö och hundarna älskar det så klart, Alva har fyllt 10 år och har massor av silverstänk i pälsen, men hon är frisk och pigg min goa gumma. 

God Jul & Gott Nytt År Önskar Vi Er Alla

25. dec, 2016

På annandagen för 1 år sen föddes en härlig kull. Grattis alla 1 åringar efter Pyssla & William. Hoppas ni alla mår bra och haft en härlig jul Cool

25. aug, 2016

Mycket trevligt har hänt sen sist. Gissa (från Mira & Nicke kullen) har med sin matte Kerstin blivit Norsk Viltspårschampion, hon är sedan tidigare även Svensk champion. Woow säger jag, stort grattis Cool

 

 

 

Atlas (från Mira & Buddy kullen) har med sin matte Anita gått lydnadsklass 1 och fick ett första pris med 171,5 poäng. Ingen dålig debut där inte, stort grattis Cool de har även gått godkänt BPH med jättefina resultat.

 

Berit har med sin Freja (ifrån Mira & Buddykullen) nyss gått kurs och ska till våren gå doftmarkering och viltspårskurs. Härligt att ni jobbar så fint med henne.

 

Flera av er andra har också gått kurser, superbra Cool

 

Imse har varit på några utställningar, i Leksand fick han Ck och blev 3 bästa hane. I Askersund fick kan också Ck och Reserv Cert och blev 2:a bästa hane Cool så himla roligt.

 

Det har även kommit fler röntgenresultat i Mira & Buddy kullen, nu är 6 st röntgade, 2 har beställt tid. Nu väntar jag på dom 3 sista att ni också beställer tid.

 

Hoppas att ni alla haft en härlig sommar med era underbara labbar.

 

 

 

17. jun, 2016

Länge sedan sist men hälsan ställer till det.

Hoppas att ni alla mår bra och njuter av tiden med era härliga labradorer Cool det finns inget bättre, eller hur.

Jag blir lika glad varje gång ni hör av er, med bilder och små berättelser om era godingar.

Nu börjar det bli dags att beställa tid för röntgen av höfter och armbågar, som vi kommit överens om. Det är 4 röntgade av 11 än så länge i Mira & Buddy kullen, röntgen ska göras innan de blir 18 månader och är så viktigt för er/hunden och för att kunna föda upp friska hundar till er köpare. Det står mer  om det i bilagan som ni fick med från mig. Undrar ni något kring detta så hör gärna av er.

 

Önskar alla en toppensommar med era fyrfotade, glada labbar Cool